Waar ben je naar op zoek?

Afbeelding

Kritiek Publiek

Waar

Theater aan Zee, Leopoldpark, Leopold II-laan, Oostende, België

Wanneer

6 t.e.m. 7 augustus

Prijzen

Deelname met overnachting - € 30,00
Deelname zonder overnachting (incl. avond- of middagmaal) - € 20,00

Docent

Liesbeth De Clercq en Tom de Bleye

Met Kritiek Publiek op Theater aan Zee bieden JongDOEK en LARF! je een blik achter de programmatie van het festival.

Niet alleen op de vloer valt veel te leren over theater, ook als toeschouwer kan je ontdekken wat maken en spelen betekent. Met Kritiek Publiek op Theater aan Zee bieden JongDOEK en LARF! je een blik achter de programmatie van het festival. Hoe ontstaat een productie? Wat betekent de tekst of welke functie heeft het decor?

Samen met andere jongeren ga je op Theater Aan Zee naar 2 voorstellingen per dag kijken. Je kiest zelf of je één of twee dagen deelneemt. Overnachten is mogelijk. Na elke voorstelling volgt een gesprek onder begeleiding van dramaturge Liesbeth De Clercq en theatermaker Tom de Bleye. Theaterprofessionals, die aan de voorstelling meewerkten, schuiven aan om mee in dialoog te gaan. Je wisselt jouw ervaring en mening uit en ontwikkelt de vaardigheden om te verwoorden wat je hebt gezien.
Daarnaast ga je dit jaar na een van de voorstellingen ook in gesprek met jongeren van Compagnie Compote en enkele internationale jongeren die begeleid worden door Mu.ZEE. Schaaf je kennis over theater bij en scherp de theatercriticus in jezelf aan! Hou zeker je treintickets bij als je met de trein komt! Je krijgt dit bedrag terug. De voorstellingen worden nog gecommuniceerd.

Ondersteund door Erasmus+

Ontdek hoe Kritiek Publiek eruit ziet in deze video van JongDOEK vanaf 5:02

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van JongDOEK